UK:”Englezii sunt prea lenesi”.Patronul unei cafenele din Anglia critica Brexit-ul care a stopat fluxul de europeni in Regat

”Englezii sunt prea leneși!” Proprietarul unei cafenele critică Brexitul care stopează fluxul de personal din UE. Proprietarul furios s-a plâns de lipsa de dorință a muncitorilor englezi de a solicita un loc de muncă la cafeneaua sa, deoarece sunt “prea leneși”. Gianni din Tottenham a izbucnit din cauza luptei cu care se confruntă afacerile de după Brexit pentru a-și completa posturile vacante, în timp ce se străduiește să atragă muncitorii locali să aplice.

Proprietarul unei cafenele din Tottenham, a izbucnit într-un interviu, tinând un discurs feroce la adresa englezilor care sunt “prea leneși” pentru a lucra în barul său, și a criticat Brexitul pentru că îl împiedică să angajeze cu ușurință personal din UE, scrie express.co.uk.

Vorbind pentru LBC, el a spus: “Nu pot găsi personal care să ocupe locurile de muncă. De la Covid, mă lupt să găsesc personal. Dar nativii englezi nu vor să facă acest tip de muncă – ei vor să facă muncă de birou, să lucreze de acasă, de la 9 la 5 sau de la 9 la 4. Viață ușoară, slujbe confortabile.”

Întrebat dacă Brexitul a complicat și mai mult situația, Gianni a menționat că încetarea libertății de circulație și implementarea noilor cerințe privind vizele, care exclud afacerea sa, au făcut mai dificilă angajarea de angajați.

Gianni a susținut că Brexit a făcut mai dificil pentru el să angajeze personal din UE. “Acum, guvernul face ca să fie și mai greu pentru oameni să vină aici și să depună o cerere de stabilire și să caute un loc de muncă.

“Am avut o chelneriță care a venit la mine, avea pregătire, făcuse totul. “Poți începe mâine?” și ea a mi-a spus: “Nu pot începe să lucrez, nu am rezidența legală”. “Dacă vreau să îi ajut, nu pot să fac asta, trebuie să fie o industrie care se potrivește cu modul de lucru al Guvernului”, a mai spus el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.