UK.Toti romanii din Marea Britanie vor primi un grant financiar de £1050.Nu se face nicio cerere,banii se vireaza direct in cont

Ministrul britanic de finanțe, Rishi Sunak, a anunțat un nou ajutor guvernamental pentru populație, un grant de 400 de lire sterline. Grantul este oferit ca oamenii să facă față facturilor în creștere la energie, în această perioadă dificilă. Astfel, toate familiile din Marea Britanie vor primi o subvenție care va reduce facturile la energie cu 400 de lire sterline, din iulie.

Ministrul Sunak anunțase anterior că oamenii vor primi o reducere de 200 de lire sterline pe facturile de energie, dar suma urma să fie rambursată în rate pe cinci ani. Acum, reducerea a fost dublată și s-a anulat obligația de rambursare. Cu alte cuvinte, din iulie, factura la energie a tuturor va fi redusă cu 400 de lire sterline. Reducerea va fi făcută automat de furnizorul de energie și nu este nevoie să aplicați.

Pe parcursul a șase luni din iulie, clienții care plătesc prin debit direct și credit vor avea banii creditați în contul lor. Clienții cu contoare cu plată în avans vor avea banii aplicați la contorul lor sau vor fi plătiți printr-un voucher.

O plată de 650 de lire sterline va fi efectuată către mai mult de opt milioane de familii cu venituri mici care primesc credit universal, credite fiscale, credit pentru pensie și alte beneficii, în funcție de mijloace.

Aceasta va fi o plată automată în conturile bancare ale acestora. Plata va fi făcută în două tranșe – prima în iulie și a doua în toamnă. Plățile pentru cei care beneficiază de credite fiscale vor urma la scurt timp după aceea.

Cei care beneficiază de indemnizații de invaliditate vor primi 150 de lire sterline în iulie, în plus față de cele 650 de lire sterline, deoarece în multe cazuri aceste persoane au un consum mai mare de energie, arată BBC.

Gospodăriile care primesc „Plata pentru combustibil energia electrica” – în valoare de 200-300 de lire sterline și de care beneficiază toate casele cu cel puțin o persoană în vârstă de pensionare – vor primi încă 300 de lire sterline, în august sau septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.