UK.Romanii din Regat vor primi saptamana aceasta £200 direct in cont pentru plata facturilor

În următoarele zile, mii de oameni vor primi bani ca sprijin în criza costului vieții.Plata directă de 200 de lire va intra direct în contul bancar al celor care se confruntă cu criza costului vieții, plata fiind efectuată pentru a ajuta la plata facturilor la energie.

Consiliile locale acordă ajutor financiar gospodăriilor care au nevoie de sprijin. Fondul de sprijin pentru gospodărie a fost înființat ca urmare a creșterii costurilor care i-au afectat cel mai mult pe cei care beneficiază de beneficii și sprijinul de stat.

Britanicii se confruntă cu creșterea costurilor cu alimentele , cu facturile vertiginoase la energie, cu contribuțiile în creștere la asigurările naționale și cu taxele la consiliu, precum și cu creșterea costurilor la combustibil.

Unele consilii distribuie banii vinerea viitoare (8 iulie) la toți cei care au reduceri de taxe la consiliu, primesc beneficii pentru locuințe sau sunt eligibili pentru a aplica pentru Creditul Universal.

Unele consilii dau banii automat. Guvernul a anunțat: „Noul fond de sprijin pentru gospodării va fi distribuit de consiliile din Anglia pentru a-i ajuta în mod direct pe cei care au cea mai mare nevoie de el.

Grantul va fi distribuit prin plăți mici pentru a sprijini gospodăriile vulnerabile să răspundă nevoilor zilnice, cum ar fi alimente, îmbrăcăminte și utilități.”

Schema a fost anunțată de cancelarul britanic Rishi Sunak în luna mai.

„Fondul a fost extins până la 30 septembrie 2022 cu o finanțare suplimentară de 500 de milioane de lire sterline, care va fi folosită de autoritățile locale pentru a sprijini gospodăriile vulnerabile”, a adăugat guvernul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.