UK.Noul avans bugetar pentru romanii din Regat:”Se obtin pana la £5000 foarte rapid si fara batai de cap”

Romanii din Marea Britanie care se chinuie cu banii in aceste perioade de scumpiri continue, pot obține un împrumut pentru a acoperi costurile neașteptate. Romanii din Marea Britanie pot solicita noul împrumut în valoare de până la 5000 lire sterline – dar vor trebui să planifice să-i ramburseze în următoarele luni. Avansul de bugetare este conceput pentru a ajuta la acoperirea situațiilor de urgență și a altor costuri care ies la iveală atunci când beneficiați de credit universal. Ce este un avans bugetar?

Puteți împrumuta de la 1000 GBP până la 5000 GBP dacă sunteți o familie cu copii, dar ar trebui să aplicați doar pentru a împrumuta ceea ce aveți nevoie. Numerarul vă poate ajuta să acoperiți un cost unic, cum ar fi înlocuirea unui frigider stricat sau să acoperiți costul mutării sau un depozit pentru chirie.

Deși acest lucru vă poate ajuta să acoperiți costuri mai mari pe termen scurt, dacă nu aveți economii la care să recurgeți, veți fi totuși așteptați să plătiți banii înapoi pe termen lung. Suma pe care o împrumutați va fi rambursată de obicei în 12 luni, astfel încât valoarea plăților de beneficii pe care le primiți în următoarele luni va fi mai mică.

Dacă încetați să obțineți credit universal, va trebui să convineți asupra unei alte modalități de rambursare a împrumutului. Totuși, veți rambursa doar suma pe care o împrumutați, deoarece împrumutul este fără dobândă.

Puteți aplica pentru un avans bugetar pentru a acoperi lucruri precum:

  • Un articol unic – de exemplu, înlocuirea unui frigider stricat, sau orice alt lucru electrocasnic
  • Cheltuieli legate de muncă – de exemplu, cumpărarea de uniforme sau unelte
  • Cheltuieli neașteptate
  • Reparații la casa ta
  • Cheltuieli de călătorie
  • Cheltuieli de maternitate
  • Cheltuieli de înmormântare
  • Costuri de mutare sau depozit de chirie
  • Articole esențiale, cum ar fi hainele

Merită să verificați mai întâi dacă există alt ajutor pe care îl puteți obține și pe care nu trebuie să îl rambursați. De exemplu, puteți fi eligibil pentru vouchere, granturi sau numerar prin Fondul de sprijin pentru gospodărie al consiliului local.

Dacă aveți dificultăți și aveți nevoie de numerar pentru a acoperi costurile de întrerupere sau pentru costurile de trai de zi cu zi, asigurați-vă că verificați aceste opțiuni înainte de a aplica pentru un avans. În primul rând, merită să verificați dacă obțineți toate beneficiile la care aveți dreptul în primul rând – puteți utiliza un calculator de beneficii pentru a verifica.

Pe lângă Fondul de Sprijin pentru Gospodărie, consiliile au de oferit și alți bani pentru asistență socială. Sunt disponibile diferite finanțări de urgență, în funcție de locul în care locuiți în Regatul Unit, așa că va trebui să contactați consiliul dumneavoastră pentru mai multe informații.

De asemenea, este posibil să puteți aplica pentru anumite granturi de caritate dacă vă aflați în dificultăți financiare. Turn2Us este o organizație caritabilă care ajută persoanele aflate în dificultate financiară să acceseze granturi și servicii de asistență.

8 thoughts on “UK.Noul avans bugetar pentru romanii din Regat:”Se obtin pana la £5000 foarte rapid si fara batai de cap”

Leave a Reply

Your email address will not be published.