UK.Noul ajutor financiar pentru romanii din Regat prin Help to Save:£1200 pentru fiecare gospodarie pentru a se descurca cu noile costuri

Familiile din Marea Britanie pot primi beneficii sau o majorare de Credit Universal în valoare de 1.200 GBP, din cauza costului ridicat al vieții, pentru a-și spori economiile. Zeci de milioane de persoane din Marea Britanie sunt eligibile pentru supliment pentru a-i ajuta să economisească și să facă față scumpirilor din țară. Schema se numește Help to Save și poate fi accesată ca un cont de economii pentru persoanele din Marea Britanie, inclusiv cele care beneficiază de credit universal sau de credit fiscal de lucru.

Suma maximă care poate fi acordată ca bonus este de 1.200 GBP. Vă explicăm cum funcționează schema Help to Save, cine este eligibil și cum să aplicați. Cum funcționează schema Help to Save? Pentru cei care beneficiază de Universal Credit, se va acorda un bonus de 50p pentru fiecare £1 pe care l-au introdus în cont timp de patru ani.

Puteți economisi între 1 GBP și 50 GBP în fiecare lună, astfel încât veți primi un bonus lunar de 25 GBP dacă ați plăti suma maximă de fiecare dată. Pe o perioadă de un an se cumulează ca beneficii 300 GBP, iar pentru perioada de 4 ani 1.200 GBP.

Nu trebuie să plătiți în fiecare lună dacă nu doriți sau nu vă permiteți. Deținătorii de cont pot, de asemenea, să retragă banii dintr-o lună oricând doresc, dar acest lucru va afecta suma pe care o primiți ca bonus.

Dacă deschideți un cont de economii, puteți pune bani deoparte folosind un card de debit, ordin permanent sau transfer bancar.

Contul se va închide la patru ani după ce îl deschideți și nu veți putea aplica pentru altul. Dacă decideți să vă închideți contul înainte de expirarea celor patru ani, veți rata următorul bonus și nu îl veți putea redeschide.

Cine este eligibil pentru un cont Help to Save?

Puteți deschide un cont Help to Save dacă se aplică oricare dintre următoarele criterii:

  • primiți credit fiscal de lucru
  • aveți dreptul la Working Tax Credit și Child Tax Credit
  • solicitați Credit Universal și dvs. – împreună cu partenerul dvs. dacă este o cerere comună – ați câștigat 658,64 GBP sau mai mult din munca plătită în ultima perioadă de evaluare lunară

Dacă primiți plăți în cuplu, dvs. și partenerul dvs. puteți aplica pentru propriile conturi Help to Save și va trebui să aplicați individual.

Majoritatea solicitanților vor trebui să locuiască în Marea Britanie, cu două excepții:

  • funcționarul coroanei sau soțul sau partenerul lor civil
  • membru al forțelor armate britanice sau soțul sau partenerul lor civil

One thought on “UK.Noul ajutor financiar pentru romanii din Regat prin Help to Save:£1200 pentru fiecare gospodarie pentru a se descurca cu noile costuri”

  1. I am a single mother and I want to apply for this help as my universal has been suspended and I have nothing to pay the rent anymore, I have a hard time

Leave a Reply

Your email address will not be published.