UK.Guvernul britanic a anuntat 3 noi ajutoare financiare in valoare de £1500 incepand de luna aceasta

Milioane de oameni vor primi bani în plus de la guvernul britanic în acest an, deoarece costul vieții restrânge sumele din portofelele populației din Marea Britanie. O serie de plăți sunt acordate în saptamanile următoare pentru a ajuta familiile aflate în dificultate. Printre unele plăți, se numără 650 de lire sterline pentru persoanele care solicită acest beneficiu și alte beneficii testate în funcție de mijloace.

În plus, toate familiile din Marea Britanie vor primi un ajutor minim de 400 de lire sterline. Pensionarii vor primi, de asemenea, o plată unică suplimentară de 300 GBP în timpul lunilor de iarnă.

Per total, plata medie pentru fiecare persoană va fi de 550 de lire sterline, dar ceea ce obțineți de fapt ar putea fi mai mult sau mai puțin decât atât, în funcție de circumstanțele dvs.

Aceste ajutoare vor fi oferite pe măsură ce facturile la energie și costurile cu alimentele și combustibilul cresc. Anunțul cancelarului Rishi Sunak de luna trecută a unui pachet de asistență uriaș pentru milioane de oameni din Marea Britanie va ajuta la unele dintre aceste costuri.

Cei care au cea mai mare nevoie ar putea primi până la 1.500 de lire sterline prin intermediul ajutoarelor care sunt oferit din cauza ridicării costul vieții. Iată toate datele cheie pentru când vă puteți aștepta să obțineți unele dintre aceste plăți.

August

Luna viitoare, peste opt milioane de familii vor primi prima parte a plății unice de 650 de lire sterline pentru a ajuta la reducerea costul vieții.

Persoanele care beneficiază de următoarele beneficii testate în funcție de resurse vor primi banii în numerar: credit universal, alocație pentru persoane în căutarea unui loc de muncă bazată pe venit (JSA), alocație pentru angajare și sprijin în funcție de venit (ESA), sprijin pentru venit și credit pentru pensie.

Prima tranșă de bani valorează 326 de lire sterline și va fi plătit între 14 iulie și sfârșitul lunii. Plățile vor fi trimise automat în contul bancar al solicitanților în care își primesc de obicei beneficiile și vor fi separate de suma obișnuită pe care o primiți.

În toamnă, gospodăriile ar trebui să se aștepte să primească cea de-a doua tranșă din cele 650 de lire sterline. Data pentru cea de-a doua tranșă în valoare de 324 de lire sterline nu a fost încă confirmată, însă urmează să fie făcut un anunț oficial.

Octombrie

Fiecare familie va începe să beneficieze de o reducere de 400 GBP la factura de energie începând cu luna octombrie. Reducerea la energie va fi plătită de guvernul britanic, iar plățile vor fi acordate în rate pe parcursul celor șase luni succesive.

Acesta înlocuiește un plan anterior de a acorda o reducere de 200 de lire sterline la energie, pe care gospodăriile ar fi trebuit să o plătească înapoi.

Reducerea de 400 GBP este o subvenție pe care NU VA trebui să o rambursați prin facturi mai mari la energie în anii următori, ceea ce este o veste bună pentru plătitorii de facturi.

Clienții care își plătesc factura de energie prin debit direct ar trebui să vadă banii creditați în contul lor. Celor care se află pe contoare cu plată în avans li se adaugă banii la contor, sau vor primi un voucher.

Leave a Reply

Your email address will not be published.